Novinky
11.10.2021
Kolekce Novoročenek 2022
Nezapomeňte na blížící se konec roku a popřejte svým blízkým, přátelům, obchodním partnerům. Nechte se inspirovat novou kolekcí novoročenek 2022. Pro... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.02.2021
ANTIMIKROBIÁLNÍ OCHRANA POVRCHŮ
Nabízíme komplexní řešení prodeje a aplikace ANTIMIKROBIÁLNÍCH FÓLIÍ, kterými můžete výrazně eliminovat riziko přenosu virů a bakterií dotykem. číst celé
Bezpečnostní značení
Vyrábíme vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené technologií UV tisku, velmi odolnými proti vyblednutí i pošráb... číst celé
13.10.2020 Novoročenky
Novoročenky s dotiskem textu a loga
Novoročenky vyjadřují pocit, že vaší společnosti záleží na zákaznících a obchodních partnerech. Připravili jsme pro vás novoročenky, které zaručeně po... číst celé
Zobrazit všechny články
Newsletter e-mailem
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Jaroslavu Kohelovi, se sídlem Oprechtice 81, 34506 Zahořany, IČ 63503310(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ANTIMIKROBIÁLNÍ OCHRANA POVRCHŮ
05.02.2021
ANTIMIKROBIÁLNÍ OCHRANA POVRCHŮ
Nabízíme komplexní řešení prodeje a aplikace ANTIMIKROBIÁLNÍCH FÓLIÍ, kterými můžete výrazně eliminovat riziko přenosu virů a bakterií dotykem. číst celé
Bezpečnostní značení
Bezpečnostní značení
Vyrábíme vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené technologií UV tisku, velmi odolnými proti vyblednutí i pošráb... číst celé
Novoročenky s dotiskem textu a loga
13.10.2020 Novoročenky
Novoročenky s dotiskem textu a loga
Novoročenky vyjadřují pocit, že vaší společnosti záleží na zákaznících a obchodních partnerech. Připravili jsme pro vás novoročenky, které zaručeně po... číst celé
Zašleme vám novinky e-mailem.
Nemusíte sledovat naší nabídku na eshopu, dorazí vám e-mailem.
Poptávka produktů

 

Kde nás najdete

Masarykova 239, Domažlice, 344 01

Map
Kontakty
Zákaznická podpora B2Kshop
(Po-Čt, 8-17 hod.) / (Pá 8-15 hod.)
B2Kshop
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz